Informatie hondenmand

De manden zijn in 4 verschillende maten te bestellen:

Maten inclusief rand:
Small: 60 x 45 x 18 cm
Medium: 80 x 60 x 21 cm
Large: 100 x 75 x 21 cm
X-large: 130x 97.5 x 21 cm

Maten zonder rand:
Small : 40 x 25 x 18 cm
Medium: 60 x 40 x 21 cm
Large: 80 x 55 x 21 cm
X-large: 110x 77.5 x 21 cm

red-dingo-donut-dog-bed

Zoekt u een mand voor uw hond? Hondaandelijn.com biedt u een hondenmand van hoge kwaliteit. Een comfortable slaapplek voor uw hond en makkelijk schoon te maken voor u! De manden zijn in moderne kleuren te verkrijgen.

Kenmerken:

Ortopedisch. Om mogelijke gezondheidsproblemen waaronder de heupen, gewrichten, spieren, banden, wervelkolom en tussenwervelschijven te voorkomen is het belangrijk een ortopedische mand te gebruiken als ligplaats. Door een stevige ruglening en de gewatteerde vulling bieden de hondenmanden van Reddingo optimaal comfort tijdens het liggen. Deze manden zorgen voor optimale ondersteuning van vitale lichaamsdelen en voorkomt ligplekken.

1. Bodem en zijkanten van schuim, omringd door een duurzaam gewatteerde vulling. Het schuim zorgt ervoor dat de vorm behouden blijft en zorgt voor comfort.

2. Met machine wasbare hoes, kwaliteit ritssluitingen zorgen ervoor dat de hoes makkelijk te verwijderen is om uitgewassen te worden.

3. Waterproof binnenzijde. Deze omhult het interieur van zowel het kussen als de donut zelf. Het houdt de interne bekleding schoon en droog en voorkomt nare geurtjes en groei van bacteriën.

4. Watten. De losse vulling wordt omhuld door watten. Dit biedt vorm, ondersteuning en zorgt voor een extra laag van comfort.

5. Losse vulling. Zijde-achtig, niet klonterende vulling biedt demping en zorgt ervoor dat het bed zich aan de vorm van uw huisdier aan kan passen.

6. Versterkt microfiber. De microfiber hoezen hebben een natuurlijk suède gevoel en zijn versterkt met een steunlaag. Dit verhoogt de duurzaamheid en zorgt voor een duurzame afwerking.