Informatie hondenkussen

De hondenkussens zijn in 4 verschillende maten te bestellen:
Small : 60 x 45 x 10 cm
Medium: 80 x 60 x 10 cm
Large: 100 x 75 x 10 cm
X-large: 130x 97.5 x 5 cm

red-dingo-mattress-dog-bed

Kenmerken:

  1. Bodem en zijden zijn gemaakt van schuim. De meeste bedden zijn gemaakt van losse stoffen, dit honden kussen in tegenstelling tot de andere niet en heeft op een schuim gebaseerde laag die meer comfort bied voor uw hond.
  2. Machinaal wasbare hoes
  3. Waterdicht binnenzijde
  4. Losse vulling omhuld door watten
  5. Versterkt microfiber

Zoekt u een hondenkussen voor uw hond? Hondaandelijn.com biedt u een hondenkussen van hoge kwaliteit. Een comfortable slaaplek voor uw hond en makkelijk schoon te maken voor u! De manden zijn in moderne kleuren te verkrijgen. Op onze website kunt u snel en eenvoudig online bestellen, uw bestelling wordt binnen 1-2 dagen thuis bij u bezorgd.

De nieuwe reeks Red Dingo bedden (hondenkussens) zijn ontworpen voor langdurig comfort. In de meeste kussens die op de markt gebracht zijn wordt gebruik gemaakt van een losse vulling die kan bewegen. Dit zorgt ervoor dat het bed in korte tijd in elkaar klapt. Daarbuiten heeft het bed geen demping voor uw huisdier. De Red Dingo Donut heeft een bodem en zijden van schuim met hierop een gewatteerde vulling die ervoor zorgt dat de vorm behouden blijft en zorgt voor een heerlijk ligcomfort voor uw viervoeter. De versterkte microfiber hoes, welke een natuurlijk suède gevoel geeft, is eenvoudig te verwijderen en wasbaar in de wasmachine. De waterdichte binnenzijde zorgt ervoor dat de vulling niet kan worden besmet door geuren en vloeistoffen. Alle gebruikte materialen zijn van klasse kwaliteit, zoals u van Red Dingo gewend bent!